Boter snijmachine
Effectief en met hoge kwaliteit snijden van boter of kaas.

Deze op maat gemaakte snijmachine is ontwikkeld voor het efficient en kwalitatief hoogstaand snijden van boter. De snijmachine is te gebruiken als stand alone unit of in lijn te plaatsen.
Als de machine stand alone is uitgevoerd dan worden de boterblokken handmatig in de machine geplaatst. Om veiligheidsredenen wordt de machine bediend met 2-handbediening. Een pusher drukt de blok boter door een snijraam met een bepaalde maaswijdte. Een vertical mes snijdt de strengen in blokjes.
De capaciteit van deze machine is afgestemd op de wens van de klant, (150 blokken per uur). Afhankelijk van productafmetingen, vereiste portieafmetingen, producttemperatuur, productstructuur en productbehandeling kunnen andere capaciteiten behaald worden.
De snijmachine is ontworpen uit een hoog hygiënisch oogpunt en voldoet aan de hoogste normen mbt. voedselveiligheid en hygiëne. Er zijn verschillende functies toegevoegd om ervoor te zorgen dat de machine snel, efficiënt en met een korte downtime kan worden gereinigd en onderhouden.
Door enkele kleine aanpassingen kan deze machine ook geschikt gemaakt worden voor bijvoorbeeld het snijden van kaas.

WENSEN VAN DE KLANT

  • Veiligheid en hygiene
  • Capaciteit en snelheid
  • Betrouwbaarheid
  • Goed te reinigen
  • Gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijk
  • Verplaatsbaarheid van de machine

Oplossingen

  • Door gebruik te maken van slimme oplossingen en het toepassen van de juiste materialen, is geconformeerd aan de wensen van de klant.
  • Alle gebruikte materialen zijn foodsafe en bestand tegen de “natte” reinigingsmethodieken.

MEER INFORMATIE OVER DE BOTER SNIJMACHINE OF ANDERE RENS AUTOMATION OPLOSSINGEN?

Industriële turn-key oplossingen

Wij ontwerpen en produceren complete productielijnen die voldoen aan de behoeften, wensen en omstandigheden van de klanten. Met onze expertise in de ‘bakkerijwereld’ kunnen we aan al uw behoeften voldoen en de best mogelijke oplossing vinden.

Samen kijken we naar uw wensen, inventariseren uw behoefte en gaan onze engineers aan het werk, waarna wij u de oplossing op maat presenteren.

Rens Automation BV is uw partner in maatwerk en turn-key oplossingen om uw productieprocessen te optimaliseren