PRODUCTIEMACHINES en snijmachines VOOR INDUSTRIËLE BAKKERIJEN

Rens Automation heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als machinebouwer in de banketindustrie. We bouwen machines die het productieproces verbeteren en versnellen. We bieden daarvoor maatwerkoplossingen en hebben daarnaast een serie speciaal ontwikkelde standaardproducten.

Bij het maken van maatwerk verzorgen we de engineering en bouw van a tot z, volledig volgens uw wensen. Onze standaardserie omvat direct inzetbare machines die zich in praktijk bewezen hebben. Deze machines worden soms geïnstalleerd als afzonderlijke unit maar ze kunnen ook geïntegreerd worden in uw bestaande productielijn.

RENS AUTOMATION KENT DE UITDAGINGEN VAN BROOD- EN BANKETPRODUCTIE

In een productieomgeving focust u op continuïteit en kwaliteit. Al onze machines zijn ontwikkeld vanuit die gedachte met speciale aandacht voor:

  • Lage downtime; snelle en betrouwbare productie.
  • Efficiëntie; besparing op onnodige handling.
  • Hygiëne; makkelijk te reinigingen. Indien gewenst volledig IP69K opgebouwd.
  • Kwaliteit; door technisch vernuft géén kwaliteitsverlies.
  • De beste materialen.

Resultaat: de beste oplossing en een verbeterd productieproces.

RENS AUTOMATION IS de maatwerkSPECIALIST voor machines in de banketindustrie

Voor elk soort gebak selecteren wij de optimale techniek en materialen. We bouwen daarmee productielijnen en machines die topkwaliteit leveren met een topsnelheid. We hebben ruime ervaring met veel soorten gebak zoals tompoezen, petit-fours, plaatgebak, taarten en vlaaien!

Heeft u specifieke eisen of producten? Neem dan contact met ons op. We bedenken, engineren en bouwen in dat geval alles op maat. Dat begint bij een goede inventarisatie en dat doen we bij voorkeur op locatie.

Rens Automation maatwerk heeft 3 niveaus:

  • Onze standaardmachines voorzien van een maatwerk-aanpassing.
  • Het combineren van onze standaardmachines tot een maatwerk productielijn.
  • Het bedenken, engineren en bouwen van een compleet nieuwe machine of productielijn.

Naast de bouw van productielijnen en snijmachines geven wij ook advies bij de selectie van vulmachines (depositors), continue beluchters, inpak- en etiketteermachines en transportsystemen. Lees er meer over bij 'Werkwijze' of neem nu contact op met Rens Automation.

Standaard machines van Rens Automation: innovatief en succesvol in de praktijk

Naast maatwerk bieden we een succesvolle serie standaard machines. Deze zijn volledig door ons ontwikkeld en gebouwd. Hieronder vindt u informatie over vier snijmachines. Mocht u meer informatie willen over andere toepassingen, neem dan contact met ons op.

Ultrasoon snijden
UC-600e

Rens Automation heeft een machine ontwikkeld, genaamd de ‘UC-600e’, die in staat is om zeer strakke sneden in uiteenlopende delicate producten te snijden. Door het inzetten van een robot en een ultrasoon snijmes is de machine zeer flexibel.

Lees meer over de UC-600e

Ultrasoon snijden
UC-600

De UC-600 is de nieuwe ultrasone alleskunner van Rens Automation. Deze snijmachine is gemakkelijk te integreren in elke bestaande productielijn. Bovendien kan de UC-600 veel verschillende soorten gebak snijden en is de ombouwtijd zeer kort.

Lees meer over de UC-600

Delicate producten snijden
HSC 1-12

De ultradunne zaagmesjes van de HSC 1-12 snijden moeiteloos en op volle snelheid door allerlei soorten delicaat plaatgebak zoals tompoezen. Door de oscillerende snijbeweging is de HSC 1-12 de beste machines voor het snijden van plaatgebak tot rechthoekige blokjes in groot en klein formaat.

Lees meer over de HSC 1-12

Halve vlaai snijden
BSC-400

De BSC-400 halveert vlaaien heel nauwkeurig en op hoge snelheid. Rens Automation ontwikkelde deze machine met veel aandacht voor efficiency, betrouwbaarheid en langdurige inzet in het productieproces.

Lees meer over de BSC-400

Vlaai snijden
EC-400

De EC-400 snijmachine is speciaal ontwikkeld voor vlaaien en taarten. De innovatieve mes-aandrijving en transportband maken het mogelijk om zeer nauwkeurig en op hoge snelheid vlaaien en taarten in porties te snijden.

Lees meer over EC-400