onze oplossingen

Onze kennis en ervaring liggen – samen met uw wensen en eisen – ten grondslag aan de technische oplossing die Rens Automation BV kan bieden. De uitdagingen en gestelde eisen in uw sector kennen wij als géén ander.

“Direct in gesprek en ‘to the point’, want wij kennen de uitdagingen en eisen binnen de industriële bakkerijen.”

Uitdagingen binnen de brood en banketbranche

In een productieomgeving is het enorm belangrijk om te blijven focussen op continuïteit en kwaliteit. Al onze machines zijn gemaakt met de beste materialen om dit te kunnen blijven nastreven. Wat vinden wij belangrijk binnen de machinebouw:

  •  Lage downtime; Snelle en betrouwbare productie
  •  Efficiëntie; Besparing op onnodige handling
  •  Hygiëne; Makkelijk te reinigingen
  •  Kwaliteit; door technisch vernuft géén kwaliteitsverlies

Door hier continue op te blijven sturen zijn wij er van overtuigd u altijd de beste oplossing op de markt te kunnen bieden.

“Onze materialen en de correcte toepassing hiervan moeten zorgen voor een zeer betrouwbare productie. Het klinkt als een cliché, maar stilstand is ook echt achteruitgang.”

Focus op machines voor het snijden van gebak

Rens Automation BV is gespecialiseerd in het snijden van gebak. Door een speciale en unieke snijtechniek is het mogelijk altijd een topkwaliteit en snelheid te bewerkstellingen. Het is daardoor zeer gemakkelijk om op de juiste manier gebak, petit-fours, vlaaien of banket te snijden.

Onze snijmachines zorgen voor:

  •  Geen ‘versmering’ van het gebak
  •  Mogelijkheid voor het vers snijden van kleine producten
  •  Zeer snelle productie (tot 23000 reguliere tompoezen per uur)

“Door de unieke snijtechniek van onze machines blijven kwaliteit en snelheid gewaarborgd.”

Naast diverse snijoplossingen voor gebak adviseren wij ook in vulmachines (depositors), continue beluchters, inpak- en etiketteer machines en transportsystemen. Benieuwd naar enkele succesvol geïmplementeerde innovaties van Rens Automation BV? Neem contact op.