over rens automation bv

Rens Automation BV is uw partner in het bedenken en optimaliseren van industriële banketoplossingen.

Meedenken in het effectiever en efficiënter inrichten van de productieprocessen binnen industriële bakkerijen is waar wij in uitblinken. Dit doen wij door het ontwerpen en ontwikkelen van krachtige, hoogwaardige machines voor banketbakkerijen.

Industriële turn-key oplossingen voor het vervaardigen en snijden van fijn gebak, pastries of petit-fours.

Onze ervaring als basis voor uw oplossingen

Wij kennen de uitdagingen in de bakkerswereld als geen ander. Wij volgen innovaties en ontwikkelingen op de voet en proberen daarbij zelf altijd voorop te lopen.

“Nieuwe problemen en doelen drijven ons continue tot het ontwikkelen van nieuwe machines.”

Jarenlange opgebouwde technische kennis in de industriële bakkerijen hebben ons gevoed met ideeën en uitdagingen. Nieuwe problemen en doelen drijven ons continue tot het bedenken en ontwikkelen van machines; simpelweg omdat het huidige aanbod aan machinerie niet voldoet aan de - door de industriële banketbakkerijen – gestelde eisen voor optimale en kwalitatieve productie van gebak.

Een ambacht binnen een Ambacht

Het maken van brood en gebak is één van de oudste ambachten van de wereld. Een vak wat van generatie op generatie wordt doorgegeven en altijd streeft naar kwaliteit, finesse en continuïteit. Dit geldt zowel voor de bakker op de hoek als de grote industriële bakkerijen. Deze laatste groep kent daarbij de uitdaging van een continue, hoogwaardige en snelle productie om aan de marktvraag te kunnen voldoen.

“Industriële bakkerijen moeten goed geoutilleerd zijn om aan de constante vraag, hoogwaardige en grote productie te kunnen voldoen.”

Rens Automation BV kent deze problematiek als géén ander en weet hoe belangrijk kwaliteit en continuïteit zijn voor haar klanten. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en besparen niet op de toepassing van materialen. Hierdoor staan wij voor 100% achter onze machines en bent u gegarandeerd van een probleemloze en continue productie van al uw gebak.

Zo levert uw bakkerij een constante kwaliteit, snelle levering aan een tevreden klant met smakelijk gebak.

kennis van keurmerken: onbezorgde productie

De voedingswarenindustrie kent een strenge controle op kwaliteit, veiligheid en manier van werken. Rens Automation BV kent deze regels en voorschriften en weet deze feilloos te implementeren in het proces van machinebouw voor gebak. Wij houden met onze machinebouw o.a. rekening met:

  •  IFS (International Food Standard)
  •  BRC (British Retail Consortium)
  •  HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
  •  Declaration of Compliance (EU 10/2011)
  •  FDA approval (Food and Drug Administration USA)

Graag bekijken wij samen met u naar de uitdagingen in uw productieproces. Mogen wij samen met u op zoek naar de optimale oplossing? Wij komen graag met u in contact.