onze werkwijze

Rens Automation levert u een machine of productielijn en dat begint met het denken in oplossingen. De materialen, software en machinelijn dienen uiteindelijk maar één doel; zorgen voor een nog effectievere en efficiëntere productie van uw banket.

Er zijn een aantal fases te benoemen binnen de totstandkoming van een oplossing op maat:

inventarisatie

Uw vraag vormt de basis. Door een goede inventarisatie te maken van de behoeftes en huidige knelpunten kan er richting worden gegeven aan een oplossing. Uw wensen en de huidige situatie (on-site) dragen bij tot een plan van aanpak.

ontwerp en ontwikkeling

Met de verkregen informatie wordt er nagedacht over de mogelijkheden en een eerste opzet op papier gezet. Wij hebben de mogelijkheid om al in een beginstadium uw machinelijn te visualiseren én te voorzien van technische aspecten, zodat u zich al direct een beeld kunt vormen. Dit is de start voor de ontwikkelfase om te komen tot een definitief ontwerp.

productie

Het ontwerp wordt gebruikt om over te gaan tot de productie van de benodigde onderdelen. Vaak betreft dit een combinatie van conventionele en op maat gemaakte onderdelen, die altijd moeten voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

assemblage

Alle onderdelen worden geassembleerd in onze productielocatie in Sevenum (LB, Nederland). Hier hebben wij alle gereedschappen en machines tot onze beschikking om een complete opstelling en werkende machinelijn te realiseren.

testen en ingebruikname

In onze productielocatie voeren wij – in het bijzijn van de klant – een Factory Acceptance Test (FAT) uit. Eventuele wijzigingen of aandachtspunten worden direct opgepakt. Na akkoord wordt de machinelijn vervoert naar zijn eindbestemming en daar voeren wij nog een Site Acceptance Test (SAT) uit. Bij een volledig functionele machine wordt deze in werking gesteld.

aftersales

Doordat de eigen servicedienst u het juiste preventieve onderhoud biedt kunnen mogelijke mankementen tot een absoluut minimum worden beperkt. Omdat onze machines vaak een elementaire plaats in het productieproces innemen, staat onze servicedienst eveneens voor u klaar om snel en vakkundig onverhoedse storingen te verhelpen, zo nodig buiten reguliere kantooruren.

turn-key oplossing

In de banketbakkerij is steeds meer vraag naar een compleet werkende machine(lijn) die ‘sleutelklaar’ wordt opgeleverd. Rens Automation BV zorgt voor het advies, projectmanagement, uitvoering en de procesautomatisering. U heeft één partner die samen met u de oplossing realiseert die voor u het best passend is.

De voordelen die dit voor u als klant biedt zijn:

  •  Een betrokken partner
  •  Korte lijnen met ontwikkelaars en de productie
  •  Continue controle op kwaliteit
  •  Begeleiding van het traject
  •  Bewaken van overzicht en deadlines Grip op inkoop en onnodige kosten

Graag kijken wij samen met u naar de uitdagingen en mogelijke verbeteringen in uw productieproces. Mogen wij samen met u op zoek naar de optimale oplossing? Wij komen graag met u in contact.